Szállás

Apartmanok Reziben és környékén
csodás kilátással.

MBL apartman

MBL Apartments

Három egymástól független, privát apartmanunk az "Ősz", "Tél" és "Tavasz" egész évben várja a Balaton-felvidéken, a Keszthelytől és Hévíztől egyaránt 8 km-re fekvő Reziben.

Csendes, nyugodt környezetben, akác erdős kapcsolattal, apartmanonként külön-külön jacuzzival, infraszaunával és fűthető dézsával, valamint a zárt udvarban található grillezési és bográcsozási lehetőséggel várjuk a világ szeme elől elbújni vágyó Vendégeinket.

ForRest Apartman

ForRest Apartman

Szépen berendezett, 4 különálló apartman várja a vendégeket. A hálószobák a hegyre néznek, a nappali az udvarra, kertre nézőek, új bútorzattal és felszereltséggel várják Önöket. Csendes, de mégis vidám, egymástól elszeparált önálló terasszal, erkéllyel rendelkeznek. Egy apartman 42-47 m2, amiben 2 darab kétágyas szoba, nappali (kábel TV, széf, ventilátor, kényelmes ággyá alakítható ülőgarnitúra), teljesen felszerelt konyhasarok étkezőbútorral, fürdőszoba zuhanyzó, WC, terasz illetve erkély, WiFi.

Rólunk

300 éves családi tradicinális szőlőművelés és borászat a Rezi vár tövében elterülő borvidéken. Értékmegőrzés és innováció. Jó hangulatú, családias vendéglátás.