Látnivalók

Rezi és környéke várja
a felfedezőket.

rezi vár

Rezi vár

A Rezi vár a Balaton nyugati partjától északra található Rezi falutól viszonylag messze északkeletre, az erdős Keszthelyi-fennsík északi, a Szántói-medencére néző peremén, a különböző források szerint 418–427 méter magas Meleghegy előreugró, meredek lejtőkkel határolt dolomit szirtfokán épült. 

Balaton Ballooning

Balaton Ballooning

Repüljön velünk és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból! Az egyetlen hely, ahol a repülés során egyszerre láthatja a Balatont, a Hévízi- tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala szelíd lankáit! A Balaton Ballooning az ország első professzionális és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncégeként több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ballonozásban. Magyarországon 16 éve van jelen. Érdekeltségeink vannak még olasz és dubai ballonvállalkozásokban is.

GreenZone

GreenZone

A GREENZONE – ban minden megtalálható, amire csak szüksége lehet egy kerékpárosnak. A vásárlókat a megszokottnál bővebb, minőségi termékkínálattal várjuk. Üzletünkben több mint 200 kerékpárból választhatnak a vevők. A hagyományos városi és gyerekkerékpár mellett megtalálhatóak még túra- és crosstreking kerékpárok, mountain bike-ok.

A sportosabb vevők számára, pedig fitnesskerékpárok és országúti bringák bővítik a kínálatot. Akinek nem sikerül választania a palettából, annak egyedi igények szerint megépítjük álmai bicaját. Forgalmazunk Kelly’s, CTM, Cross, Bianchi, bringákat, valamint a legnagyobb amerikai gyártó, a Specialized prémium kategóriás kerékpárjait és kiegészítőit.

Rólunk

300 éves családi tradicinális szőlőművelés és borászat a Rezi vár tövében elterülő borvidéken. Értékmegőrzés és innováció. Jó hangulatú, családias vendéglátás.